Minu seekordse numbri vaieldamatu lemmik oli köögirubriigi lugu „Jõulud teisel pool Greenwichi meridiaani Iirimaal“. Südamega tehtud lugu, imeilusad pildid, isu tekitavad retseptid. Kooresed küüslaugukartulid läksid kohe katsetusse – tõesti väga mõnusad, eriti praegusel külmal hooajal, kui küüslauku pole toidus kunagi liiast.

Kristi Eller

***

Meeldiv lugu oli vaimustavast väikesest majast, mis talvel ruttu soojaks läheb, kui kaminasse tuli teha. Pole vaja muretseda, et kui elekter ära läheb, kuidas siis sooja ja süüa saab. Tänapäeval peab olema alternatiiv õhksoojuspumbale. Kogu ehitusplaan on strateegiliselt välja töötatud, et elu künka otsa istutatud väikeses majas oleks ökonoomne ja mugav.

Ülle Kukk

***

Tänan järjekordse sisuka ajakirjanumbri eest. Jään ka edaspidi ajakirja tellijaks. Rõõm on näha, et Eestis on noori peresid, kes ehitavad ja ehivad omi kodusid. Minu kodukandi ligidal on noor perekond Narusbekid ehitanud endale toreda sauna. Veel on peaaegu igas ajakirjanumbris näpunäiteid mitmest eluvaldkonnast, samuti huvitavaid toiduretsepte.

Tiiu Kihho

***

Minu südame võitis lugu „Kaaslane jõuluks koju. Uus kodu kahele koerale“. Olen ise suur loomasõber ja see lugu läks väga hinge.

Greete-Liis Võro

***

Detsembri Maakodus oli väga palju põnevat lugemist ja lausa mitu lemmiklugu, aga kõige enam meeldis „Künka otsa istutatud väike maja“.

Urve Orupõld

***

Huvitav oli lugeda jõulutähtedest ja teada saada väikestest nippidest tema kohta. Väga hea ajakiri, alati oodatud ja kaanest kaaneni läbi loetud! Tänu teile kõigile!

Õie Võsu

***

Minu lemmiklugu oli „Anna grillile kuuma ka talvel“. Mulle meeldib suvel väga grillida ja sain inspiratsiooni, et proovida ka talvel grill kuumaks ajada.

Anna-Liisa Lehiste

***

Enim meeldib mulle lugeda Eva Luigase artikleid ja tema asjalikke nippe ning nõuandeid aianduse kohta. Aitäh talle!

Helju Ploompuu

***

Ajakirjas oli huvitavat lugemist palju. Mulle endale meeldis kõige rohkem lugu „Jõulud teisel pool Greenwichi meridiaani Iirimaal“. Südantsoojendav oli ka „Jõuluks koju! Uus kodu kahele koerale“. Soovin Maakodu perele ilusat jõuluootust ning -aega!

Vivika Viirand

***

Lemmiklooks on „Pirtsakas naisterohi“. Kodukandis Piusa jõe äärsetes nõmmemännikutes kasvab leesikas päris mõnuga.

Esta Ruus