Meeldis ka tegusate Kristiina ja Marguse sauna valmimise lugu „Pere ehitas vanasse lauta sauna“.

Tegusat uut 2024. aastat teile!

Alla Omel

***

Selle numbri lemmiklugu oli „Pere ehitas vanasse lauta sauna“. Servamata laudade seina paigutamine andis häid mõtteid endalegi. Väga hästi läbi mõeldud puidukasutus. Jõudu ja palju vahvaid mõtteid perele sauna teise korruse välja ehitamisel.

Aimi Aksin

***

Minu lemmiklooks oli ,,Jõulusära jätkub ka jaanuaris“. Ka mulle meeldib palju kaunistusi, küünlavalgust ja ehteid. Ka jaanuaris, kui maad katab lumi, ei raatsi ma loobuda kuusest, säravatest ehetest ja kõigest, mis valgustab ümbrust.

Tänan ja soovin kõike head algaval aastal!

Mare Linnas

***

Alati on huvitav lugeda artikleid ilusatest kodudest, mille inimesed on ise üles ehitanud või remontinud, seekord oli selleks „Kodu ei ole kunagi lihtsalt üks maja“ ja „Pere ehitas vanasse lauta sauna“. Kevade poole ootan huviga õpetusi taimede külvamisest ja ettekasvatamisest.

Õie Elm

***

Soovin teile edukat uut aastat! Jätkugu teile ikka tellijaid! Minu süda kuulub teile. Pole kunagi varem ühestki ajakirjast nii vaimustunud olnud!

Kristi Eller

***

Huvitav oli lugeda artiklist „Pere ehitas vanasse lauta sauna“, kuidas pererahvas kasutas oskuslikult vana puitmaterjali ja sellest interjööri kujundas. Kui peres on mitu puidutöötlejat, siis valmibki super saun koos lisaruumidega!

Ülle Kukk

***

Ajakiri oli põnevaid lugusid täis. Inglismaalt Eestisse jõudnud pere lugu, saun vanas laudas ja Tallinna loomaaia troopikamaja – need olid vast kõige huvitavamad mulle.

Tene Hook

***

Ajakiri on väga hariv ja huvitav. Kõige enam kõnetavad lood loomisest. Seega meeldis väga „Meie seiklus Hiiumaal“ ja „Pere ehitas vanasse lauta sauna“.

Sirje Mürk