23.05.2024, 18:18
Tervislikust toortatrast saab teha nii smuutit, pajarooga kui ka kooki
Toortatar võib tekitada inimestes vastakaid tundeid: ühest küljest küll ülitervislik kodumaine tooraine, ent teisalt justkui veidi igav ja maitsetu. On neid, kes seda armastavad, ja neidki, kes selle fenomenist aru ei saa.
FOTO: | Erakogu
Oleme juba vanast ajast harjunud röstitud pruuni tatraga, millel on märksa sügavam maitse ja aroom, kuid väiksem toiteväärtus. Aga just maitseneutraalsus teebki toortatrast imelise tooraine, millega köögis mängida ja katsetada.
Oskuslikult ja loovalt tegutsedes on seda võimalik kasutada nii eel- kui ka pearoogades ning magustoitudes ja küpsetisteski.
Julgustan katsetama!
Retseptid:
Oled juba tellija?