Väga vajalik ja õpetlik Maakodu, kaanest kaaneni pungil tarkuseteri. Võililleretseptid, leotised, õrred ja muidugi kodulugu, sibullilled, sõstrad – kirjutate nii õpetlikult, et kohe tekib isu proovida ja katsetada ning unistada oma maakodust, sest unistused kipuvad ju täituma...

Maire Paluveer

***

Lemmiklugu oli, kuidas noor mees kasvatab rõdul kannasid ja teeb seda juba viis aastat! Suur armastus peab olema nende lillede vastu, sest artiklist lugedes sain aru, et nad vajavad palju hoolt ja talvitumiseks keldrit.

Meeldis väga ka kaunis näidisaed Harmonicum putukatele, lindudele, lastele ja nende vanematele. Tubli naiskond, kes sellist toredust loob!

Ülle Kukk

***

Seekordses Maakodus paelus mind eriti Kärdla kodumaja nostalgiline hõng – sellised need oma ajastu majad olid ja neid austatakse ka praegu. Õndsa meeleolu lõi ka hurmav hüatsintide meelitav lõhn. Jätku ja jõudu kevadeootuseks ja sama kauni väljaande tegemisel!

Ruth Riivald

***

Rõõm on näha, et ajakirjas on lugu ja fotod hüatsintidest, mis ka minu aias kasvavad. Ka kõik muu oli igati huvitav, olen teie ajakirja tuline austaja.

Tiiu Kihho

***

Minu lemmiklugu oli võililledest ja veel nii vahva pealkirjaga: Päike raksatab ohvitseri najale!

Lasen ise ka võililledel päris suurel alal kasvada ja õitseda – maal on ruumi. Nad on minu lemmikud kevadel.

Ajakiri on huvitav kaanest kaaneni!

Veel tore tähelepanek – ristsõnas oli küsimuseks küla Setomaal, mis on Saabolda, ja ma nimelt elan selles külas!

Küllap ajendas see mind ka vastust saatma, muidu olen lihtsalt lahendaja.

Päikest ja soojust teie päevadesse ja kevadesse!

Sirje Kruusamäe

***

Väga kasulik artikkel oli „Noor mees kasvatab terrassil kauneid kannasid“.

Sain sellest artiklist teadmisi ja julgustust kannade kasvatamisel.

Suur tänu vajalike teemade käsitlemise eest!

Inge Pilt

***

Lugudest meeldivad alati enim need, kus on pilte vanadest palkmajadest nii seest kui väljast, samuti terrassidest. Endalgi see raske töö veel ees ja Maakodust saab tohutult palju igasuguseid ideid juurde.

Andra Siinmaa