„On tõesti nii, et oleme juba aastakümneid kodumaisel turul ja müünud sadu masinaid, aga põrkame aeg-ajalt ikka veel skeptiliste inimeste otsa, kes peavad küll kauba hinda igati ahvatlevaks, kuid kõhklevad, kas Hiina rasketehnika ikka vastu peab ning piisavalt võimekas on. Mõni küsib, et no palju siis ka müünud olete? Ehk siis – ikka ja jätkuvalt tuleb teha selgitustööd kummutamaks seda visalt taanduvat müüti. Aga see taandub! Ise oleme oma masinate töökindluse paarikümne aasta jooksul ära näinud ja suutnud kõik tehnilised küsimused paika panna. Kui võtta seda tõesti usalduse üheks mõõdupuuks, siis oleme müünud Hiina väiketraktoreid Dong Feng juba üle 20 aasta ja Lõuna-Korea väiketraktoreid Branson, nüüdse nimega TYM, juba üle 15 aasta. Kokku on neid Eestis ringi liikumas tuhande ringis. Võin enesekindlalt lubada, et nii Hiinast ja Lõuna-Koreast, aga ka teistest riikidest pärit rasketehnika koos Peetri Talutehnika ülejäänud kaubavalikuga vastab kogu ulatuses Euroopas kehtivatele nõuetele ja standarditele. Teisiti ei saaks see ju ka tollist läbi,“ selgitab ettevõtte esindaja.

Seadmete kasutusala on väga lai

Masinad ja seadmed, mida Peetri Talutehnika pakub, sobivad nii erakasutajale kui ka ettevõttele – põllumajandusse, metsandusse, tööstusesse, ehitusele ja ka lihtsalt talupidamisse abimeheks. Samuti kutsekoolidele, kohalikele omavalitsustele ja nende töövõtjatele kuni spordirajatiste hoolduseni välja. „Ühesõnaga igale poole, kus on vaja midagi kaevata, künda, lükata, siledaks ajada, tõsta, laadida, vedada ja muud mehist tööd pidevalt teha ning ka sellise töö tegemist õppida,“ märgib Pungar.

Peetri Talutehnika tugevus on tehniline võimekus ja kogemus

„Oleme tootja ja oma kliendi vahel see vankumatu lüli, mis annab kliendile kindlustunde. Soodsa hinnaga töökindel tehnika jõuab meie abil otse tehasest kliendi õuele ning meie ettevõte tagab ja vastutab, et tehnikaost oleks turvaline, kaup vastaks soovitule ning et see oleks koheselt valmis komplekteerituna tööle asuma. Müüdud masinale on garantii ja tehniline tugi. Vajadusel tuleme üle Eesti igale poole kohale – meie masinad vuravad päriselt ringi Sõrve säärest Haanjani.“

Põlvamaal on ettevõttel professionaalne töökoda – Peetri Talutehnika remondib ehitusmasinaid, metsatehnikat, traktoreid ja laadureid. Suuremate tööde tarvis toimetatakse abi vajavad masinad kliendi jaoks mugavalt ja soodsalt töökotta ning remondituna tagasi kliendi tegevuspaika. „Hea teenindus on samuti oluline põhjus, miks tagasitee meie ettevõttesse pole klientide jaoks aastate jooksul rohtu kasvanud,“ tõdeb Indrek Pungar ja lisab: „Võtame hea meelega sellise vastutuse.“

Laadurid ja laadur-ekskavaatorid on kuum kaup

Laadur on multiotstarbeline töömasin, mida saab kasutada peaaegu kõikjal. „Ja seda tahetakse nüüd tõesti üha enam ka nendesse talumajapidamistesse, kus varem oli näiteks ainult traktor,“ annab ettevõtte esindaja turule hinnangu. Laaduri abil on võimalik ehitada, raskemaid asju tõsta-teisaldada ning teinekord talvel ennast isegi lumevangist välja aidata. Ehitusobjektidel ilma laadurita üldjuhul toimetada ei saagi – kogu aeg on vaja!

Peetri Talutehnika pakub asjalikku valikut Manitechi laadureid ja teleskooplaadureid ning Aolite’i laadur-ekskavaatoreid, millel on funktsioone rohkem ja tööpõld veelgi laiem.

Jaga
Kommentaarid