29.08.2024, 18:18
Tippkokk Angelica Udekülli 10 hoidistamisnippi ja kolm omamoodi retsepti
Hoidistamisaeg on jälle käes. Miks, kuidas ja mida hoidistada? Soovitusi jagab tippkokk
Angelica Udeküll.
FOTO: | Delfi Meedia
Miks hoidistada?
Isetehtud hoidised on just nii tervislikud, kui hoidistaja soovib, sest ta saab ise valida materjali, mida hoidistama asub. Tihti kasvab see hoidistaja enese koduaias.
Ise hoidiseid valmistades saab katsetada põnevaid retsepte ja kooslusi.
Hoidistada on odav. Enamikusse kodudesse on aastatega kogunenud klaaspurke, kuhu hoidis sisse panna. Suurim väljaminek hoidiste valmistamisel on maitseained, suhkur või sool.
Retseptid:
Oled juba tellija?