Rahu-palmlehik armastab õhurikast ning valget ja päikselist kasvukohta. Selleks sobib hästi ida-, lääne- või lõunasuunda avanev lai aknalaud või selle vahetu lähiümbrus. Hästi meeldib taimele hommiku- ja õhtupäike, keskpäevaste kõrvetavate päikesekiirte eest tuleks taime kaitsta. Eriti õrnad on noored lehed, mis kergesti saavad päikesepõletusi.

Sagedasi asukohamuutusi vältida. Eriti tundlik on taim asukohamuutuste suhtes noorte lehtede moodustamise ajal, need võivad kuivada. Küllaldane valgus noorte lehtede kasvu ajal ei lase neil välja venida. Et vältida valguse poole viltu kasvamist, võib aeg-ajalt ja vähehaaval potti keerata.

Suvel tunneb taim end hästi ka õues, olgu selleks siis rõdu, terrass või sobiv koht aias. Talvel võiks kasvukoha temperatuur olla toatemperatuurist tublisti madalam, talvel saavad taimed hakkama, kui temperatuur on vaid mõned kraadid üle nulli. Jaheda tõmbetuule eest kaitsta taime igal ajal.

Kastmisvigu vältida. Kui lühiajaline läbikuivamine rahu-palmlehikut veel ei hukuta, siis läbivettimine soodustab mädanike teket ja taim hukkub. Suvel ja uute lehtede moodustamise ajal kasta rikkalikumalt, lastes siiski kastmiskordade vahel mullapinnal kuivada. Talvel kasta tagasihoidlikult, vaid niipalju, et muld läbi ei kuivaks. Vältida kastmisvee sattumist lehekodariku keskele.

Väetada minimaalselt, vaid kasvuperioodil. Sobib rohelistele toataimedele mõeldud väetiselahus, mis valmistatakse tavalisest poole lahjem. Liiga kange lahus võib põhjustada lehtede kolletumist.

Ümber istutada varakevadel, veebruaris märtsis. Vanemaid taimi istutatakse ümber 2-3 aasta järel ning pott valitakse vaid õige natuke eelmisest suurem. Istutusmullaks sobib nii spetsiaalne, palmidele mõeldud muld kui tavaline, kuid nõrgalt happeline toalillemuld, millele lisatakse vee läbilaskvuse parandamiseks kruusa või jämedat liiva. Drenaažikiht kergkruusast, kruusast või jämedast liivast potipõhjas juhib ära liigse kastmisvee ega lase mullal läbi vettida. Vältida ümberistutamist hetkel, mil taim moodustab uusi lehti.

Kuigi tegu on kauni taimega, pole ta ohutu: rahu-palmlehiku kõik osad on sisse süües mürgised nii inimestele kui loomadele. Seetõttu tuleks pärast taimega tegelemist käed korralikult pesta. Mürgisuse tõttu pole rahu-palmlehik just parim taim väikelaste ja lemmikloomadega kodudesse.