Rooshibiski, meie kodude vana ja armastatud taime, kutsutakse ka nimetustega hiina roos, hiina kask, toaroos ja toakask. Taime paljundamine pole kuigi keeruline, kui vaid jälgida mõningaid nõuandeid.

* Paljundamiseks võetud pistikud ei tohiks olla liialt puitunud, neil tulevad juured väga aeglaselt või ei tule need üldse mitte. Samuti ei sobi liialt rohtsed pistikud, need kipuvad mädanema minema. Kiiremini tulevad juured alla poolpuitunud pistikule.

* Pistiku pikkuseks piisab umbes 15-20 sentimeetrist. Et vähendada liigset aurumist lehepinna kaudu, tuleks alumiselt kolmandikult lehed eemaldada, piisab kui jääb 2-3 lehte. Lehed lähevad vees või mullas kiiresti mädanema.

* Pistiku lõikepinna võib kasta lehtpuusöepurusse, see vähendab mädanemamineku võimalust. Juurdumise soodustamiseks võib kasutada ka juurdumispulbrit.

* Kuigi pistikud juurduvad üldiselt aastaringselt, on selleks parim aeg varakevad või suve teine pool, juuli-august.

* Pistikuid võib juurutada nii vees kui kerges ja liiva-turbaseguses mullas. Juurutamiseks ei sobi toitaineterikas või kahtlase päritoluga muld. Toitaineterikkasse mulda istutatakse juba juurdunud pistikud.

* Juured ilmuvad kiiremini kui asukoht on valge ja soe. Kõrvetava keskpäevase päikese eest tuleks juurduma pandud pistikuid kaitsta. Juurte ilmumisele aitab kaasa ka kõrgem õhuniiskus. Selleks puhuks võib peale asetada läbipaistva kilekoti. Kondensvee ja liigniiske keskkonna vältimiseks tuleks regulaarselt õhutada.

* Juurte ilmumiseni kulub umbes 2-3 nädalat, maksimaalselt üks kuu, seega tuleb varuda veidi kannatust. Mulda pandud pistikud on juurdunud, kui on näha uute lehekeste kasvamist. Kui vette pandud okstel on näha aga 5-7 cm pikkused juured, tuleb nad istutada kergesse liiva-turbasegusesse mulda. Taimehakatised võib rammusasse mulda ja suuremasse potti istutada umbes kuu aja pärast.