Toataimena kasvatatakse enamasti väheseõiest brunfelsiat (B. pauciflora), mida inglise keeles kutsutakse Yesterday, Today and Tomorrow. Põhjuseks asjaolu, et õrna aroomiga õis püsib taimel mõned päevad, ning selle kestel muudab ta värvi – õitsemise alguses on õied sinised, õitsemise keskel violetsed ning õitsemise lõppedes peaaegu valged. Kuid kasvatatakse ka üsna suurte õitega paraguai brunfelsiat (B. australis),liiki B. americana jpt.

Kuigi brunfelsiad vajavad kasvuks ja õitsemiseks rohkelt valgust siis otsest päiksepaistet nad siiski ei taha. Kõrvetava päikese käes kasvades muutuvad lehed ruttu kollaseks ning pudenevad. Väheses valguses kannatab õitsemine – õisi on vähe, moodustunud õienupud kipuvad varisema.

Järske ja sagedasi asukoha muutusi brunfelsiad ei talu, ent suveks, mil öökülmaoht möödas on, võib neid õue varjulisele kohale viia. Tuppa tagasi tuua taimed veel enne, kui sügisesed hallaööd algavad.

Istutusmuld peaks olema nõrgalt happeline, kerge ja kobe ning huumus- ja toitaineterikas. Istutusnõu ei tohiks olla liialt suur ning nõu põhjas oleks hea asetada liigse kastmisvee äravalgumiseks umbes 5 cm paksune kiht kergkruusa või jämedat liiva.

Mulla liialt kõrge pH-taseme juures on häiritud toiteelementide kättesaadavus, lehed muutuvad kahvatuks, kolletuvad ning varisevad. Ümber istutamiseks on parim aeg peale õitsemist. Väetada vaid aktiivsel kasvuperioodil, so kevadest sügiseni.

Brunfelsiad vajavad regulaarset pehme veega kastmist nii, et muld oleks kogu aeg mõõdukalt niiske. Mullapalli läbivettimist, samuti ka läbikuivanud mulda ei talu – sellele reageerivad taimed lehtede mahaviskamisega. Piserdamine pehme veega tõstab õhuniiskuse taset ning pühib lehtedelt koguneva tolmu. Kui kasvukoht on liiga kuiva õhuga, ründavad taime kedriklestad. Lisaks viimastele teevad taimele kahju ka lehetäid.

Kasvatamisel on oluline järgida looduse rütmi – aastaaegade vaheldumist. Talvel, novembrist veebruari alguseni hoida taime jahedamas (temp +12º...+15º C) ning valges. Kasta niipalju, et muld päris läbi ei kuivaks. Jahedas talvitumine tagab uuel hooajal rohke õitsemise.

Kui brunfelsiat ei kärbita, kasvavad oksad isepäiselt isesuunas ning kannatab kompaktne välimus. Noorte latvade kärpimine ning tagasilõikus peale õitsemist soodustab õitsemist ning annab taimele kenama välimuse.

Taime on kõige lihtsam hankida aiaäridest, paljundamine pistikutest kodustes tingimustes on aeganõudev ja raskevõitu. Pistikud juurduvad altsoojendusega pottides umbes kuu aja möödudes. Juurdumine sõltub nii pistikust kui nende võtmise aastaajast.

Maavitsaliste sugukonda kuuluvana on ka brunfelsiad mürgised, seega taimega tegeledes kanda kindlasti kindaid.