Krüsanteemid eelistavad päikesepaistelist ja tuulevarjulist viljakat, suure huumusesisaldusega kasvukohta. Väetamisel tuleks silmas pidada, et väetise lämmastikusisaldus võiks suurem olla kuni õienuppude tekkimiseni, peale seda tuleks lämmastikuga tagasi hoida ja suurendada hoopis kaaliumisisaldust.

Meie kodumaistes tingimustes krüsanteem ilma erihoolitsuseta tavapäraselt ei talvitu, siiski võib see pehme talve puhul kinnikaetult õnnestuda. Kindlam oleks nad siiski hilissügisel üles kaevata, konteinerisse istutada ning näiteks keldrisse, kasvuhoonesse või verandale talvituma viia. Kasvuhoones oleks mõistlik nad koos konteineriga veel maa sisse kaevata, et liigset pakast vältida.

Konteinerisse istutatud taimel tuleb varred paari kuni viie sentimeetri kõrguselt ära lõigata ja allesjäänud osa suurtest lehtedest puhastada, kogu istutus oleks hea katta turbaga. Talve arenedes on oluline jälgida, et taimed oleks just parajalt niisked - täielikku läbikuivamist tuleks vältida, samuti ei tohiks keskkond olla liiga märg, kuna sellisel juhul on hallitus ja mädanikud kiired tekkima. Pimedas talvitumiskohas kasvatab krüsanteem omale tihti pikad, peenikesed valkjad võrsed, mis tuleks enne valguse kätte viimist maha lõigata.

Kevade saabudes pole muud kui taimed taas maha istutada, regulaarselt väetada ning öökülmade eest kaitsta.