02.06.2022, 10:08
Umbrohust lahti - tee kirikakrast ja naadist maitsvat moosi
Maakodu arhiivist
Loodusravi ja tervisliku toitumise spetsialisti Aive Luigela sõnul on suvi parim aeg korjata loodusest söödavaid ravimtaimi ning neid talveks purki panna.
![Kirikakar, margareeta või maarjalill, kuidas kusagil kutsutakse, valmistab muru sees paljudel peavalu, aga selle võiks ära süüa.](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/e6c71d90-c3e8-11eb-801e-d9bb17086a8e.jpg?noup&w=1200&h=711&rotate=3&flip=0)
Kirikakar, margareeta või maarjalill, kuidas kusagil kutsutakse, valmistab muru sees paljudel peavalu, aga selle võiks ära süüa.
FOTO: | Ekspress Meedia
Oled juba tellija?