„Koostöö alustamine Loodusvägi OÜ-ga on positiivne samm laiendada sortimenti looduslike toodete osas. Eesti inimesed on valmis katsetama uut ja suhtuvad väga sõbralikult looduslike toodete olemasollu apteekides,“ lisas Heinaste. „Kui näiteks Euroopas ravimteesid apteekides praktiliselt ei müüda, siis Eestis on inimesed väga usinad taimeteede joojad.“

Loodusvägi OÜ eesmärgiks on rikastada inimeste toidulauda meie oma kliimas kasvavate taimede väega, seejuures kasutamata lisaaineid. „Meie põhjamaiselt karges looduses metsikult kasvavad marjad nagu mustikad, pohlad ja jõhvikad ning aiamarjadest mustad sõstrad ja astelpaju on olnud juba meie esivanemate poolt väga hinnatud just oma kõrge anitoksüdantide ning vitamiinide sisalduse poolest,“ nentis Loodusvägi OÜ tegevjuht Ahto Vegmann.

OÜ Loodusvägi oma tootearenduse käigus järginud tooraines sisalduvate ainete optimaalset kokkusobivust, kasutades retseptide väljatöötamisel tuntud toitumisterapeutide abi.

„Loodusväe tooted on hoolikalt valmistatud, säilitades tootes võimalikult palju toorainest pärinevaid vitamiine, mineraalaineid ning looduse väge. Seetõttu on mahetooted hea ja tervislik valik haiguste ennetamiseks ning apteek õige koht, kust tervist tugevdavaid mahetooteid võiks leida rohkemgi,“ lisas Vegmann.

Lai valik kõnealuseid tooteid on saadaval Tallinnas vastavatud Ülemiste Keskuse Südameapteegis, kust võib leida kodumaiseid supertoidu nime väärivaid marjapulbreid, mida saab väga erinevalt kasutada toidulisanditena, kodumaistest marjadest tervislikke täismahlasid, maitsvaid toornäkse ning laste lemmikuid kompusid.

„Külastajate lemmikud ostude järgi on olnud pohla kompu, metsmustikamahl, mustasõstramahl, rabajõhvikamahl ja maasika-peedi toornäksid,“ rääkis Marju Heinaste.