Talutoit jõudis vanalinna
Tänu neile valmivad FARM ’i köögis ehe kodujuust ja sõir, küpseb kanepiseemnetega rukkileib, külmas on oma jäätised, pannil alati hõrk talleliha ja potis kodumaised köögiviljad. Menüüsse lisatakse hooajati taludes värskelt küpsenud saadustest kohapeal valmistatud tooteid nagu moosid, marineeritud hoidised, liköörid. FARM ostab kokku spetsiaalselt neile korjatud maitsetaimi, seeni ning marju töökatelt Eesti inimestelt.
FARM’i menüü on tunnustatud tippkoka Dmitri Roozi nägemus kaasaegsest Eesti köögist. Pakutavate toitude retseptid ja serveerimise esteetika on loodud koostöös peakokk Mihkel Kalbusega.
„Eesti köök tähendab minu jaoks siin ja praegu meie maaltpärit ja armastusega kasvatatud kvaliteetsest toorainest tehtud hea maitsega toitu. Me valmistame ja serveerime oma road kaasaegsel viisil, lisades traditsioonilistele maitsetele uusi loomingulisi nüansse. Meie toit on väga maitsev, heas mõttes lihtne ning ilus,“ kommenteeris FARM –i ideoloogiat Dmitri Rooz. „Neile, kes otsivad midagi iidset ja väga algupärast, oleme lisanud menüüsse ka näiteks seajalad, kuid siiski uues võtmes,“ lisas ta.
Restorani südames asub ainulaadne klaasseintega köök, mis võimaldab külastajatel toitude valmimist vaadata.
Interjööri luues on eesmärgiks võetud autentne kodanliku aja jõuka Eesti talu atmosfäär, mis toetab visiooni väärikast toidust ning aitab luua selle nautimiseks sobiva keskkonna.