Kõldu karni lihaveisetartar tomati-kapparisalatiga.
Sibulasupp ürdi-kadakajuustu grillsaiaga.
Hirveliha kotletid kreemja kartulipüree, seeneraguu ja hapuka sõstrakastmega.
Sametine rukkilinnasekreem mustsõstraželeega.

Köömnemaitseline astelpajuželeega rõõsa koore tarretis speltajahu-šokolaadiküpsistega.

FARM’i menüü on tunnustatud tippkoka Dmitri Roozi nägemus kaasaegsest Eesti köögist. Pakutavate toitude retseptid ja serveerimise esteetika on loodud koostöös peakokk Mihkel Kalbusega. 

Restorani Farm peakokad Dmitri Roos ja Mihkel Kalbus

„Eesti köök tähendab minu jaoks siin ja praegu meie maaltpärit ja armastusega kasvatatud kvaliteetsest toorainest tehtud hea maitsega toitu. Me valmistame ja serveerime oma road kaasaegsel viisil, lisades traditsioonilistele maitsetele uusi loomingulisi nüansse. Meie toit on väga maitsev, heas mõttes lihtne ning ilus,“ kommenteeris FARM –i ideoloogiat Dmitri Rooz. „Neile, kes otsivad midagi iidset ja väga algupärast, oleme lisanud menüüsse ka näiteks seajalad, kuid siiski uues võtmes,“ lisas ta. 

Restoran farm

Restorani südames asub ainulaadne klaasseintega köök, mis võimaldab külastajatel toitude valmimist vaadata. 
Restoran farm

Interjööri luues on eesmärgiks võetud autentne kodanliku aja jõuka Eesti talu atmosfäär, mis toetab visiooni väärikast toidust ning aitab luua selle nautimiseks sobiva keskkonna.
Restoran farm

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena