1. Küüslauguküünte leotamine kuumas vees. Küüslauguküüned eraldatakse üksteisest ja pannakse sobivasse nõusse kuuma, ent mitte keevasse vette likku. Peale paart minutit peaks nahk küünte ümber olema pehmenenud ja lahti löönud. Seetõttu on seda palju lihtsam eemaldada ja tulemuseks on väga esinduslikud terved liitsibulad.

2. Teine meetod võimaldab kokal kasutada ohtralt jõudu. Selleks võetakse lai kokanuga ja surutakse järsu ja jõulise liigutusega see lapiti küüslauguküüntele. Koor liitsibulate ümber puruneb koos nendega ja nii on lihtsam sisu koore sest kätte saada. See tehnika sobib hästi siis kui tulemus ei pea hea välja nägema ja läheb niikuinii purustamisele.

3. Kolmas lihtne ja katsetatud meetod on raputamine. Selleks pannakse hästikuivatatud küüslaugu liitsibulad kaanega klaaspurki ja raputatakse jõuliselt paarkümmend sekundit. Koor liitsibulate ümber annab järgi ja praktiliselt puhtad küüned on võimalik kooresodi seest vähese vaevaga välja noppida.