Helesinine voodipesu annab positiivset energiat ning omab sarnast efekti valge voodipesuga, sest on rahustav ning aitab uinuda.

Taevasinine värvitoon on suurepärane valik neile, keda tihti õudusunenäod piinavad. Samuti parim värv siis, kui hingamisteede põletikud muret teevad, mõjub hästi ka liiga kõrge vererõhu puhul.

Tumesinine võib aga olla pärssiv ja tekitada kurvameelsust.

Roheline värv aitab leida emotsionaalset tasakaalu, toob ruumi värskust ning mõjub rahustavana. Kannatad lihasvalude või migreeni käes? Siis on roheline kindlasti sinu värv. Roheline hoiab endas stabiilsuse ja tervenemise energiat ning kui soovid pisiperet, siis tea, et roheline toon mõjutab positiivses suunas ka fertiilsust.

Kollased toonid toovad optimismi ja rõõmu. Kollane aitab maksaprobleemide puhul ning stimuleerib närvisüsteemi.

Punane värv lisab kirge ja sära. Kas su kallim on tüüpilise Eesti mehena pidevalt vait kui sukk? Siis katseta kindlasti magamistoas punaseid toone, sest lisaks muudele tegevustele stimuleerib see värv ka vestlust. Punane on väga sobiv ka siis, kui sind vaevavad kõhukinnisus ja närvilisus.

Pruunid voodiriided mõjuvad stabiilse ning kindlana, aidates vastu pidada neil eluperioodidel, mil tööstress vaipa jalge alt kiskuda ähvardab.

Lilla värv seevastu on müstiline ning salapärane, ideaalne loomeinimestele ning teistele inspiratsiooni otsijatele! Ei sobi siiski neile, kes unetuse üle kurdavad.

Roosa aga hea valik siis, kui tahad ellu lisada romantikat ja armastust.

Kel on kevad südames ja tahab magamistuppa vürtsi lisada, värvigu seinad karamellitooni. Üks uuring ütleb nimelt, et just seda värvi magamistoaga inimesed on ka voodis kõige aktiivsemad.

Allikas: Textelle