27.07.2024, 18:18
Valmista liha ja juustu juurde mustadest sõstardest või karusmarjadest vürtsikaste!
Nüüd, kus tõsine mustsõstrauputus on käes, tasub proovida neid ka pisut teistmoodi purki panna. Magusa moosi asemel võib mustadest sõstardest ja ka karusmarjadest valmistada vürtsikat kastet ehk tšatnit.
FOTO: | Shutterstock
Pakume katsetamiseks ka karusmarjade hapendamise retsepti, mille saatis meile lugeja Harjumaalt. Kuid ka vürtsikad kastmed pakuvad vaheldust tavapärastele hoidistele. Ei pea ju kõiki marju moosiks või mahlaks tegema.
Vürtsine mustsõstrakaste sobib hästi suupistelauale linnuliha ja juustu kõrvale. Suurepäraseks lisandiks ka talvistele ahjupraadidele.
Retseptid:
Oled juba tellija?