Sügise hakul otsime me kõik justkui suunaviitasid, kuhu edasi. Millist teed pidi, kuhu täpsemalt ja mis meid ees oodata võib. September ongi üks suur sõnumite kuulamise ja järgimise kuu.

Mingis mõttes mängime me kõik sel kuul täringumängu. Veeretame ehk siis kuulame infot ja liigume siis kas edasi või tagasi. Jah, ka tagasi tuleb sel kuul mõnel päeval liikuda ja ikka põhjusega.

Vahel on vaja tagasi minna, et mäletada eilset päeva ja see meelde jätta. Vahel on vaja tagasi minna, et mahajääja kaasa võtta, ja vahel on vaja tagasi minna ainult selle pärast, et oleme liialt tormanud.

Me ärritume sel kuul kergelt, liig kergelt. Oleme tundlikud iga öeldud sõna ja astutud sammu suhtes. Tõlgendame pea kõike liiga isiklikult ja sellest tuleb omajagu solvumist.

Kus on solvumine, seal on õnneks ka leebumine ja leppimine. Nii mõnigi vana tüli saab pisikese solvumise läbi päris ära silutud, jäädavalt.

Peretülid, mis aastaid vindunud, saavad lahenduse kuu teisel poolel ja nii mõnigi pärand jagatakse üksmeelsemalt, kui keegi arvatagi oskas.

Need paarid, kes viimasel ajal armukadedusega maadelnud, leiavad lahenduse, kas siis koos või eraldi, aga tõde tuleb päevavalgele ja hing saab rahu.

Paljud võtavad sel kuul ette liitumise mõne kogukonnaga. Kes hakkab kirikus käima, kes käsitööringis, kes spordisaalis, aga kogukondlik suhtlus on tänavu sügisel eriti aktiivne. Ei taheta olla üksi ega omaette. Tahetakse teisi kuulata ja näha, koos teha midagi ja koos olla.

Need, kes alustavad oma uue äriga, mis seotud just kogukondliku tegevusega, on edukad kohe algusest. Inimeste kokku liitmine mingi tegevuse läbi on just nüüd vägagi vajalik, sest koos mõistetakse paremini ja koos on turvatunne suurem.

Sügisene pimedus teeb meid sel aastal eriti haavatavaks ja nii meie turvatunde vajadus ongi oluliselt suurem kui varasemalt.

Numbrid armastavad sel kuul topelt käia. Järjest sama numbriga autosid liikluses näha pole septembris mingi haruldus. Sama summat poes kaks korda järjest maksta - kah tavaline asi. Kuu lõpuks on nii palju topelt numbreid nähtud, et kui nad jälle ühekaupa käima hakkavad, tundub see tavapäratu.

Ja muidugi toovad need numbrid ikka ja jälle meile sõnumeid ja vajalikku, oodatud infot.

Kui näiteks näete pidevalt kombinatsiooni 387, siis teadke, et meesterahvas, sündinud aastal 1987 on fookuses, vajades kas teie tähelepanu või lihtsalt intensiivselt mõtleb teile ja numbrid toovad sõnumi kohale. (Number 3 on meeste isikukoodi alguses ja number 4 naistel).

Kui aga olete uut eluaset otsimas, siis numbrid kindlasti annavad vajalikke vihjeid.

Kuu lõpupoole on oodata umbes nädalast ülima aususe perioodi. Välja öeldakse kõike, nii palavat salaarmastust, kui pikaaegset vastumeelsust. Inimesed on neil päevil nagu nõiutud, valetada ei saa ja ausus lausa sunnib endale peale. Sellest tuleb üks ilmatuma põnev nädal, mis toob omakorda kaasa pikalt kestvaid põnevaid juhtumisi.

Märgake, kuulake, rääkige mõnuga tõtt ja teil tuleb üks magusalt muhe kuu!


Evelin Liiva on Eestis avanud neli Väikese Ingli nime kandvat poekest, kus müüakse eelkõige kõiksuguseid kivikesi ja neist tehtud ehteid, mis inimesele uskudes jõudu annavad. Lisaks veel lilli ja raamatud, heliplaate, looduslikku kosmeetikat, viirukeid ja muud.

Poe Facebooki lehekülje austajad aga saavad iga kuu eel või alguses Väikeselt Inglilt sõnumi, mis on märksa pikem ja sisukam kui horoskoop ajalehesabas.

Evelini ja Väikese Ingli lugu saate lugeda 2015. aasta detsembrikuu Maakodust.