India kanna on efektne aiataim ja eriti võiks tema kasvatamist soovitada suurtes nõudes, konteinerites. Kanna vajab rohkesti toitaineid ja niiskust. Kuumadel päevadel tuleb taimi konteinerites vahel isegi mitu korda päevas kasta. Väetada on soovitatav vedelväetistega umbes 10päevaste vahedega. Siis on taimed piisavalt tugevad edukaks talvitumiseks. Konteinerites taimed viige talvitumiseks ruumi, kus temperatuur on 12–15 kraadi. Alla 10 kraadi ei tohi sealne temperatuur langeda, kuna kanna on väga külmaõrn.

Aias kaevake taimed enne öökülmi välja ja istutage potti, milles on kergem muld, mulla ja turba segu või liiv. Talvituvad kannad lõigake tagasi 20 cm peale. Taimi tuleb aeg-ajalt üle vaadata ja mädanevad taimeosad välja lõigata.

Daalia

Troopilises Ameerikas on daaliad mitmeaastased taimed. Jahedama kliimaga maades tuleb daaliad välja kaevata pärast esimest öökülma. Kui on oodata suuremat öökülma, katke taimed kinni. Külma suhtes on eriti tundlikud juurekaelal olevad pungad, ja kui need külmuvad, pole järgmisel kevadel taimel millestki välja kasvada. Väljakaevatud taimed pestakse, kuivatatakse 10–14 päeva ja hoitakse hiljem kuivas turbas või liivas. Sobivaim talvitumistemperatuur on nelja kraadi piires.

Lõhnav gladiool

Populaarsust on kogunud lõhnav gladiool, keda tuntakse ka atsidantera nime all. Sibulad kaevake välja enne öökülmi ja lõigake tagasi 10 cm peale. Hiljem säilitage sibulaid liiva-turba segus 15–17 kraadi juures. See on üks väheseid talvitujaid, kes vajab talve üleelamiseks toatemperatuurilähedast sooja kohta. Tema kodumaal Lõuna-Aafrikas on lõhnava gladiooli kasvualal just selline talvine temperatuur.

Gladiool

Aastaid tagasi ostsin valge-punaõielise gladiooli. Sügisel unustasin sibulad üles võtmata. Järgmisel suvel oli peenral palju noori gladioole, mis tulid tütarsibulatest. Aasta hiljem läks osa noori gladioole õitsema. Nüüd ongi nii, et mõnel aastal näen noorte gladioolide lehti, mõnel aastal õitsvaid gladioole. Korralik aednik võtab siiski igal sügisel gladioolisibulad üles, ja seda pärast kergeid öökülmi. Esmalt lõigatakse needki tagasi 10 cm peale, kuivatatakse, puhastatakse. Sobivaim talvitumistemperatuur on viie kraadi piires.