Kolm kiiresti ja lihtsalt valmivat šokolaadikooki: sulajuustutäidisega, jahuvaba ja pähklipuistega
Talvisel ajal on omal kohal pisut rammusamad ja magusamad suutäied. Luksuslik šokolaadikook on alati kindel valik, olgu sooviks positiivselt üllatada kallimat, perekonda, kolleege või sõpru.
Vahel võib märgata, et paberist välja võetud šokolaaditahvel on pealt hallikas ning tuhm. Siiski ei ole põhjust karta, et šokolaad hallitab. Kuna maiustus on väga tundlik temperatuuride kõikumisele, siis sellist hallikat väljanägemist põhjustabki kas liiga jahedas või külmas säilitamine.
Kõige õigem on tahvleid säilitada toatemperatuuril 18–20 kraadi juures. Külmkapis šokolaadi hoidma ei pea, pigem teeb see maiustusele kahju kui kasu.
Hallikaks muutunud tahvlid ei ole halvaks läinud ning tervisele kahju ei tee. Küpsetamiseks sobivad sellised iluveaga maiustused ideaalselt. Siin on kolm lihtsalt valmivat ja suus sulavat šokolaadikooki.