Ja kui jätkata loodusega paralleelide tõmbamist, siis äikese-päikese vaheldumine on ka meie argipäeva osa. Hommikut alustades võime olla soe, kui päike ja õhtul paukuda kui äike.

Meie tujud vahelduvad kiiremini, kui ise reageeridagi jõuamegi. Õnneks möödub kõik sama kiiresti, kui äikesetormi ajal ja loodetavasti suuremate kahjudeta.

Terve kuu saadab meid ka tavapärasest suurem lähedusevajadus, seega kallistage, hoidke, puudutage. Leidke aega üksteise jaoks. Lähedusevajadusest sünnib nii mõnigi uus kuum suhe ja taastatakse vanu, soiku vajunuid. Pealtnäha süütust embusest süttib leek, mis lõõmab veel aastaid.

Juuli lõpus sai viidatud agressiivsetele, kes eneseanalüüsiga kaasa ei läinud ja nüüd vihasemad, kui iial varem on - vot nendega tuleb sõna otseses mõttes ettevaatlik olla. Tavalisest sõnavahetusest võib kasvada uskumatult julm vägivald ja igasuguse konfliktisituatsiooniga peab olema ettevaatlik!

Augustis kehtib väga otseselt ütlemine, et öös on asju.

Augistööd saavad olema ääretult põnevad ja lummavad. Niipea, kui hämardub, näeme ja kuuleme me müstilisi asju. Maagilised kohtumised ja märgilised armumised, võimatuna näivate olukordade ingellik lahenemine, justkui kui kogu taevane vägi oleks hetkeks varbad maapinnale pannud.

Soovitan teil augustiöödel teha palju pilte ja filmida - jäädvustustes leidub kõike, haldjatolmust vetevana habemeni välja. Nii mõnigi fotokonkursi võidutöö sünnib just neil öödel-õhtutel, mille tähendust ei oska seletada ka tugevaimad eksperdid, nentides, et see jääb müstika valdkonda.

Lisaks fotodele ja videotele, kohtume haldjalike ja müstiliste inimestega ka hämaruse varjus. Nii mõnigi kingib meile oma sooju embuse ja keegi saab aastateks unustamatu suudluse.

Augustiööd on ajad, mida meenutame veel aastaid hiljem, need jätavad meisse võimsa mälestuse!


Evelin Liiva on Eestis avanud neli Väikese Ingli nime kandvat poekest, kus müüakse eelkõige kõiksuguseid kivikesi ja neist tehtud ehteid, mis inimesele uskudes jõudu annavad. Lisaks veel lilli ja raamatud, heliplaate, looduslikku kosmeetikat, viirukeid ja muud.

Poe Facebooki lehekülje austajad aga saavad iga kuu eel või alguses Väikeselt Inglilt sõnumi, mis on märksa pikem ja sisukam kui horoskoop ajalehesabas.

Evelini ja Väikese Ingli lugu saate lugeda 2015. aasta detsembrikuu Maakodust.