Greencube meeskond alustas renoveerimistöödega. Täies ulatuses vahetati ära põrandad koos soojustusega. Kõik hoone laed ja seinad viidi loodi ning asendati uute materjalidega, lisaks paigaldati uued kaablid. Põrand viidi täies ulatuses tasapinda, vana maamaja madalad ukseaugud tehti renoveerimise käigus kõrgemaks.

"Kuna maja oli väga pisikene, siis lõhuti maha ka vana sahvri sein ning tehti avatud köögiks. Pesuruumi paigaldasime lisaks põrandasoojenduse ja plaatisime. Tehtud sai ka torutööd, et nüüdseks uuel majal eluiga veelgi pikem oleks. Klient rahul, meie rahul. Soovime kliendile muretuid aastakümneid!"

Greencube müügi-ja arendusjuht Henri Bekmann ütles, et peale tootmise tootmise toimetavad nad ka välitöödel ja lisaks renoveeritud hoonele on järge ootamas veel mitu maamaja. Põlenud maja puhul tegid nad kindlustusfirmale hinnapakkumise ning see osutus parimaks.

Renoveerimistööde käigus taastati maja 70-ruutmeetrine esimene korrus ja ühtlasi ehitati välja ka 50-ruutmeetrine teine korrus.

Vaata galeriid: