Veebruari lõpus külvake baklažaani-, paprika- ja tomatiseemned turbatablettidesse, selline külviviis nõuab vähe vaeva ega võta palju ruumi.

Kollased liimpüünised tasuks juba varakult valmis osta.
Tubastes tingimustes tärkavatele köögiviljataimedele lisavalguse andmiseks pakutakse taimelampe ja -pirne. Lisavalgus võimaldab hakata taimi ette kasvatama juba veebruaris.

Aiapoodides on köögiviljataimede kasvatamiseks palju kasulikke ja huvitavaid abivahendeid. Seemnete külvi jaoks tasub kasutada turbatablette, mida on eri suurusega. Saada on ka külvipotte ja -kassette. Viimaseid pruukides on võimalik külvata hiljem, sest pikeerimine jääb ära, pealegi kulub aega vähem.

Juba praegu tasub kahjurite püüdmiseks kasvuhoonesse osta ka kollased liimpüünised.

Uurige, kuidas söögisibulad on säilinud. Kui mõnedel on juba esimesed rohelises lehed, siis pange nad potti mulda ja mõne aja pärast on värske roheline olemas.

Veebruari lõpus vaadake kasvuhoones üle talvealused külvid. Kui ilmad on soojemad, võiks külve natuke niisutada ja need kattelooriga katta. Nii tärkavad külvid kiiremini ja saate värske köögivilja (spinati, tilli, salatid) kiiresti toidulauale.