19.03.2022, 16:45
Soojendavad ja vürtsikad toidud krevetikarrist pontšikuteni
Kevadeootus võtab võimust, aga heitlikud ilmad soosivad endiselt soojendavaid ja vürtsikaid toite, mis on maitseküllased ja võivad viia mõtted hoopis kaugetesse paikadesse.

Paneeritud lillkapsas kleepuvas kastmes on vürtsikas aasiapärane roog.
FOTO:
Indiapärane roog tiigerkrevettide ja kookospiimaga. Kasutage kindlasti tooreid krevette ja olge praadides tähelepanelik, sest krevetid küpsevad päris kiiresti – need on valmis, kui nad muutuvad roosaks.
See tomatisupp erineb tavapärasest just kookospiima ja karri tõttu. Serveerige suppi kurkumiga kookoskreemiga, mis lisab supile veel veidi värvi ja maitset.
Lihavaba roog, mis vajab küll veidi rohkem tööd, sest paneeritud lillkapsas tuleb ka frittida. Kuid see roog on väikest vaeva väärt, sest tulemuseks on maitsev aasiapärane õhtusöök.