• 4 banaani
  • 100 g kreeka jogurtit
  • 2 muna
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • 280 g jahu
  • 80 g kaerajahu
  • 150 g suhkrut
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 1 tl soodat
  • 0,5 tl soola
  • 0,5 tl jahvatatud kaneeli
  • 0,25 tl riivitud muskaatpähklit
  • 0,5 tl jahvatatud nelki
  • 150 g kookosrasva
  • 100 g hakitud pekanipähkleid

Purustage banaanid kahvliga, segage jogurti ja munadega. Segage omavahel jahud, suhkur, sool, küpsetuspulber, sooda ja teised maitseained, lisage kookosrasv ja segage ühtlaseks. Lisage sinna banaani-munasegu ja hakitud pähklid. Segage kõik taas läbi. Pange tainas küpsetuspaberiga kaetud keeksivormi või jagage muffinivormidesse.

Küpsetage 180kraadises ahjus umbes tund aega, vajaduse korral veidi kauem (muffinid küpsevad muidugi kiiremini).

Teiste Dagris Punderi soojendavate ja vürtsikate toitude retspetid leiad märtsikuu Maakodust, kas digivariandist või paberajakirjast, mis on saadaval ajakirjandse müügilettidel.

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid