• 2 l lihapuljongit
  • 500-600 g kartuleid
  • 2 keskmist porgandit
  • tükike sellerit
  • tükike porrut
  • 3 dl seeni (segaseeni, kasutada võib ka soolaseeni, mida tuleb enne leotada)
  • soola
  • pipart
  • maitseaineid
  • maitserohelist puisteks supile
  • õli (võid) praadimiseks
  • serveerimiseks hapukoort või vahustatud 35%-list rõõska koort

Valmistamisjuhiseid vaata videost:

PENSIONILE JÄÄNUD EHITAJA KÖÖGIS
Arvo Kassin on uskumatu mees. Ta avastas pensionile jäädes huvi toidutegemise ja kokanduse vastu ning on sellele kirglikult pühendunud. Õpib iga päev midagi uut, vaatab kokandussaateid ja videosid, otsib retsepte ja valmistab perele maitsvaid roogasid. Arvo teeb oma toidutegemistest videod ja laeb need üles isiklikku
ning Facebooki. Tema kokanduslehel „
” on üle 5300 jälgija.


Pikemalt saad Arvo Kassinist lugeda
.
Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid