Üleööpuder ei vaja vedelikus kuumutamist, vaid lihtsalt külmikus seismist ning on trendikaks valikuks alatihti kiirustajatele ning ka tervisesõpradele. Seda võib nautida kiireks hommikusöögiks koduköögis või võtta tööle, kooli või nädalavahetuse piknikule kaasa.

Retseptis kohtuvad väärtuslikud valgud kohupiimast, tervislikud kiudained kaerahelvestest ja vitamiinid marjadest.

Üleööpuder maasikapüreega (1 portsjon)

  • 85 g maitsestamata kohupiimapastat
  • pisut piima
  • 10 g kaerahelbeid
  • 25 g maasikapüreed
  • 3 g mandlilaaste
  • 25 g mustsõstraid, maasikaid või teisi meelepäraseid marju
  • maitseks mett või agaavisiirupit

Alustuseks sega maitsestamata kohupiimapasta piimaga ning valmista värsketest maasikatest püree. Seejärel rösti kuumal pannil kaerahelbed.

Võta madal veeklaas või väike kauss ning pane sinna kihiti kohupiimasegu, maasikapüree ja röstitud kaerahelbed. Peale puista mandlilaastud ning jäta ööseks seisma.

Hommikul serveeri kreemine puder mustsõstarde või teiste meelepäraste marjadega. Magusa maitse lisamiseks nirista peale mett või agaavisiirupit.

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid