Hobikokk Arvo Kassin juhendab, kuidas valmistada ahjuvormirooga, milles on põhilisteks koostisosadeks kalkunihakklina ja kartul.
Toimetas: Aive Mõttus
aive.mottus@maaleht.ee
FOTO: Foto: Kaader videost
Koostisained:
900 g kalkunihakkliha
300 g saia (leotatult 360 g)
1 sibul
1 küüslauguküüs
soola
pipart
muid maitseaineid
maitserohelist
13 keskmise suurusega kartulit
400 ml 38%-list vahukoort (pealevalamiseks kastme jaoks)
150-200 g riivjuustu
Küpsetada ahjus 200 kraadi juures 40 minutit.
PENSIONILE JÄÄNUD EHITAJA KÖÖGIS
Arvo Kassin on uskumatu mees. Ta avastas pensionile jäädes huvi toidutegemise ja kokanduse vastu ning on sellele kirglikult pühendunud. Õpib iga päev midagi uut, vaatab kokandussaateid ja videosid, otsib retsepte ja valmistab perele maitsvaid roogasid. Arvo teeb oma toidutegemistest videod ja laeb need üles isiklikku