• 900 g kalkunihakkliha
  • 300 g saia (leotatult 360 g)
  • 1 sibul
  • 1 küüslauguküüs
  • soola
  • pipart
  • muid maitseaineid
  • maitserohelist
  • 13 keskmise suurusega kartulit
  • 400 ml 38%-list vahukoort (pealevalamiseks kastme jaoks)
  • 150-200 g riivjuustu

Küpsetada ahjus 200 kraadi juures 40 minutit.

PENSIONILE JÄÄNUD EHITAJA KÖÖGIS
Arvo Kassin on uskumatu mees. Ta avastas pensionile jäädes huvi toidutegemise ja kokanduse vastu ning on sellele kirglikult pühendunud. Õpib iga päev midagi uut, vaatab kokandussaateid ja videosid, otsib retsepte ja valmistab perele maitsvaid roogasid. Arvo teeb oma toidutegemistest videod ja laeb need üles isiklikku
ning Facebooki. Tema kokanduslehel „
” on üle 5300 jälgija.


Pikemalt saad Arvo Kassinist lugeda
.
Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid