• 600 g suitsukanapoolkoibadelt eemaldatud liha
  • 400 g pastat
  • 600 ml kodust letšot
  • 1 punane sibul
  • 3 küüslauguküünt
  • 1 sl õli praadimiseks
  • 100 g konservmaisi
  • 300 g riivjuustu

Küpsetada ahjus 180 kraadi juures 25 minutit.

Valmistamisjuhiseid vaata videost!

PENSIONILE JÄÄNUD EHITAJA KÖÖGIS
Arvo Kassin on uskumatu mees. Ta avastas pensionile jäädes huvi toidutegemise ja kokanduse vastu ning on sellele kirglikult pühendunud. Õpib iga päev midagi uut, vaatab kokandussaateid ja videosid, otsib retsepte ja valmistab perele maitsvaid roogasid. Arvo teeb oma toidutegemistest videod ja laeb need üles isiklikku
ning Facebooki. Tema kokanduslehel „
” on üle 5300 jälgija.


Pikemalt saad Arvo Kassinist lugeda
.

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena