ARVO KOKAKOOL | Ahvatlev vormiroog suitsukanast ja pastast
Hobikokk Arvo Kassini köögis valmib sel korral suistukana-pastaroog. Retsepti allikaks on Toit ja Trend.
Toimetas: Aive Mõttus
aive.mottus@maaleht.ee
FOTO: Foto: Shutterstock
Koostisained:
600 g suitsukanapoolkoibadelt eemaldatud liha
400 g pastat
600 ml kodust letšot
1 punane sibul
3 küüslauguküünt
1 sl õli praadimiseks
100 g konservmaisi
300 g riivjuustu
Küpsetada ahjus 180 kraadi juures 25 minutit.
Valmistamisjuhiseid vaata videost!
PENSIONILE JÄÄNUD EHITAJA KÖÖGIS
Arvo Kassin on uskumatu mees. Ta avastas pensionile jäädes huvi toidutegemise ja kokanduse vastu ning on sellele kirglikult pühendunud. Õpib iga päev midagi uut, vaatab kokandussaateid ja videosid, otsib retsepte ja valmistab perele maitsvaid roogasid. Arvo teeb oma toidutegemistest videod ja laeb need üles isiklikku