24.07.2018, 09:05
Köidame õied ja marjad kokku kimbuks, mille võib pärast imetlemist ära süüa
Suvel, kui marjad ja viljad on valmimas, võib neist valmistada meeleoluka kimbu, mille saab külla minnes kingiks kaasa võtta.
FOTO:
Selline kimp, mis sisaldab lisaks õiteilule ka mõnusat nosimist, on mitmekülgselt kasulik. Sellisesse kimpu sobivad hästi metsmaasikad, mustikad, punased ja mustad sõstrad ning kirsidki.
Või siis valmistada hoopiski soolane kimp, milles on pisut tilli, mustasõstralehti, mädarõigast ja kimbuke küüslauku.
Tordikarpi võib koogi asemel siis hoopiski isekasvatatud kurgid panna. Nii on ilus ja kasulik koos ning kingi saaja võib oma maitse järgi kurke sisse teha, olgu siis talviseks tagavaraks või kohe tarbimiseks.