01.03.2019, 00:01
Loominguliste roogade inkubaator
Menukate kokaraamatute autor Kristina Efert tunnistab, et teda on innustanud toiduretsepte katsetama lapsepõlvekodu köök ja selle puuküttega pliit.

Kristina ja Tiit kosutavad end söögitoas eelmise aasta parima kokaraamatu supiga. Supp ühendab maailma, kinnitab Kristina.
FOTO:
Tillukeses hubases ja retroliku välimusega Tartu köögis on tehtud enamiku tema kokaraamatute fotod, ka need, mis ilmusid eelmise aasta parimas kokaraamatus “Supp”. Roogi on aidanud jäädvustada Kristina gurmaanist abikaasa Tiit Efert. Värskelt leiutatud ja valminud roogade esimene proovija ja hindaja on samuti tema. Köögis, mis on pikuti kolme ja ristipidi nelja meetri laiune, on Kristina alustanud oma päevi hommikusöögiga lapsepõlvest saadik.