26.02.2020, 11:00
Värsked võrsed on krõmpsud, vürtsikad ja vitamiinidest pungil. Mis veelgi toredam, neid on imelihtne ise kasvatada!
Tähelepanelik einestaja on kindlasti märganud, et üha enam kasutatakse toidukohtades salatite, suppide, praadide lisandiks kauneid värskeid rohelisi ja vahel ka punakaid võrseid.
![Hallis päevas püüab amarant oma värviküllusega kindlasti pilku.](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/1334fc80-bd13-11eb-8672-0182c95eb9a2.jpg?noup&w=1200&h=711&fx=0.5&fy=0.5&ch=0.75&cw=1&cx=0&cy=0.1259&r=16:9)
Hallis päevas püüab amarant oma värviküllusega kindlasti pilku.
See on suurepärane täiendus ja vaheldus tavapärasele petersellile ja tillile ning sibulapealsetele. Värsked võrsed on krõmpsud, vürtsikad, vitamiinidest pungil ja silmale ilusad vaadata. Supertoidu silt kleepub võrsetele ka justkui iseenesest külge.
Õnneks on nii, et kodustes tingimustes saab neid edukalt kasvatada, kas või vahelduseks idandamisele. Võrsete kasuks räägib ka see, et võrset kasvatavad terved seemned, idandamisel võib kogemata ära süüa haiged ja hallitusega seemned.
Oled juba tellija?