Kuna oleme alati nautinud kasvuhoone kõrval pisikesel pingil istumist, aia imetlemist ja jutuajamist, siis oli loomulik jätk täiendada kasvuhoonet pisikese varjualusega. Istumiskoht on tõeline pere lemmik.

Kasvuhoone vahekäigu oleme mugavuse ja puhtuse hoidmise nimel kividest ladunud. Ukseavas on võre koera turvaliseks eemal hoidmiseks.

Lea Kalda Pärnumaalt

See kasvuhoone on võetud taaskasutusse. Pesime puhtaks ja panime oma hoovi püsti.

Liisi Voojärv



Saadan pildi meie pere ja sõpradega koostöös valminud palju enamast kui lihtsalt kasvuhoonest. Ja tänavusest viinamarjasaagist jagub kõigile abilistele tänutäheks kuhjaga.

Hetti Meltsas


Tomateid saan tavalisest kasvuhoonest, kuid kurgid tulevad tünnist.

Anu Roos


Olen Maakodu fänn ja lugeja. Siin on perekond Kuldsaare kasvuhoone. Elame Pärnus Audru osavallas ja see on meie esimene kasvuhoone. Kevad algas rediste ja uhkete salatipuhmakatega, nüüd on kasvumajas veel kurgid, tomatid, till ja lehtpeet. Ah jaa, üks arbuus on ka!

Katsetame ja õpime!

Eve Kuldsaar



Armas maakodu toimetus! Kasvuhoone ja aed – mida veel paremat tahta. Hoiavad sind tegevuses kogu hooaeg.

Ühendus loodusega taastab inimese sisemise tasakaalu – seega võid sättida kasvuhoonesse mõnusa istumisnurga ja lihtsalt olla. Nobenäpud, kel sõrmed sügelevad, saavad rohida ja maitsenautlejad käia valminud vilju mekkimas.

Kasvuhoone on koht, kust alati läbi käiakse. Ka siis, kui külalised majas. Ei jää keegi tühjade kätega ja see on koht, mis annab palju kõneainet – saab jagada kogemusi ja nippe järgnevateks aastateks.

Kasvuhoonest tuleb ju kõik küpselt ja värskelt otse pere toidulauale.

Tervitades Maria Raudnagel Võrumaalt