Tere!

Teie ajakiri on meie postkasti potsatanud päris algusaegadest alates. Oleme abikaasaga saanud väga palju inspiratsiooni aias tegutsemiseks ja ka toidu valmistamiseks. Nii tore on, et Eestis ringi liikudes ei kohta enam väga palju lagunenud talusid ja aiad lähevad järjest kaunimaks.

Mis aga seentesse puutub, siis see on mu igasügisene suur hobi. Veedan metsas väga palju vaba aega ja siis peavad kõik teised tööd ootama. Suur kogus saagist läheb purki, aga oma osa saavad ka sõbrad ja tuttavad.

Soovin Maakodu tegijatele ikka häid mõtteid ja teravat pliiatsit!

Tervitades Tiia Saaremaalt

***

Tere,

minu lemmiklooks oli Kadri Tali muinasjutuline kodu Neeme külas. See on koht, kus on hea ja turvaline olla – nagu vanajumala selja taga. Ja “Kitsepäevik” oli samuti nii vahva lugemine. Artikkel “Võitlus kahjuritega” pani aga tegutsema.

Üldiselt on terve Maakodu üks väga hea, huvitav ja vajalik lugemine. Suur tänu, et ikka teete seda ajakirja. Rahulikku sooja sügist!

Ilme Hammerberg Järvamaalt

***

Olen suur seene­korjaja ja looduse­sõber. Seenel käin peamiselt Setomaa metsades. See aasta on olnud eriti seenerikas. Käisime abikaasaga Lüübnitsa sibula- ja kalalaadal, ostsime korvid ja läksime metsa. Õhtul sõitsime koju korraliku seene­saagiga.

Loen Maakodu aja­kirja alati huviga. Selles numbris oli kõik huvitav, eriti meeldis Edgar Savisaare kodutalu Lahemaa ürgses looduses.

Valentina Raig Tartumaalt

***

Tere!

Mulle väga meeldis Maire Aunaste kirjutatud lugu Kadri Talist ja Kadri kodust Neeme külas. Igas lauses on tunda armastust ja hoolivust oma kodu ning koduküla vastu. Armastust muusika vastu samuti.

Maire Aunaste kirjutatud lood on alati kaasahaaravad ja huvitavad lugeda.

Katrin

***

Kõige enam meeldivad ajakirjas praktilised rubriigid nagu “Kogemus”, “Taimekaitse” ja “Praegu oluline”. Seekord innustas ka köögirubriik – suvikõrvitsarullid lähevad peatselt ahju!

Tervitustega Ulli Kõrge-Ottender

***

Lemmiklugu oli Jaan Kivistiku “Neitsilikud astelpajud”. Plaan on oma Saaremaa maakodus katta terve põlluäärne astelpajudega, mistõttu oli see põnev ja hariv lugemine.

Leebet üleminekut talveajale, Gerli Koppel