23.12.2020, 12:14
5 võimalust kookospiima igapäevaseks kasutamiseks
Kookospiima kasutatakse tervistava joogina, samuti kääritatult veinide ja likööride valmistamiseks. Aga ka igapäevases toiduvalmistamises. Antibakteriaalse toime tõttu aitab ravida haavandeid, kurgupõletikke, kuseteede infektsioone, igeme- ja suu limaskesta põletikke, paradontoosi, vähendab põletikunähtusid, soodustab kudede taastumist ning toetab immuunfunktsiooni, vähendab ka halva kolesterooli taset, seega on see suurepärane lisand talvisele menüüle.
FOTO:
Kookospiim ei ole vaid laktoositalumatutele vajalik aseaine, see on täisväärtuslik toit, mis tihtipeale on palju kasulikum kui lehmapiim või sellest valmistatud koor. Kookospiima suur pluss on ka erinevate vitamiinide, eelkõige B12 vitamiini sisaldus. Kuidas seda kasutada ja miks? Loe edasi artiklist!
Oled juba tellija?