04.02.2021, 13:09
MINU ÄRI | Hingega Peipsi ääres, kirega kala kallal
Peipsi ääres elades on Tauno Laasikust saanud entusiastlik kohaliku toidu tutvustaja, kes korraldab nii suuremaid üritusi kui ka väiksemaid õpitubasid.

Sügisel peetud Lõuna-Eesti maitsete nädala "Metsast taldrikule" raames rajas Tauno koduaita pop-up restorani, mis võib uksed avada ka tänavu.
FOTO:
Oleme Laasikuga käinud nii varakevadel kui ka hilissügisel Peipsi ääres seenel, korjanud südasuvel rabas murakaid, püüdnud jõevähki, küpsetanud koos Peipsi tinti ja rääbist. Seekord suundusime talvisele Peipsile jääaugust kala püüdma. Ühtlasi jagas ta kahte põnevat kalaroa retsepti: stroganina ja jääga praetud kala.