4 muna

0,5 tl soola

4 dl jahu

3 dl piima

1 sl suhkrut

paar tilgakest vanillipastat

1 dl mullivett

korralik tükk sulatatud võid

Klopi munad soolaga lahti, lisa jaokaupa jahu ja klopi kõik segamini. Kui tainas läheb väga paksuks, vala sekka pisut piima. Niipidi tehes on kergem taina tükkiminekut vältida. Lisa tainale suhkur, mullivesi ja vanillipasta ning lõpuks sulatatud või. Pane seda kohe korralik tükk, vähemalt kahe tikutopsi jagu. Lase tainal pisut seista ja jahul paisuda. Prae nii õhukesed koogid, kui vähegi suudad ümber keerata. Söö kohe.

Soolaseks variandiks raputa koogile enne ümberkeeramist riivjuustu. Siis prae teiselt poolt, saad juustukrõbeda koogi. Neid võib kohe serveerida krevettide, seenesalati või tuunikalaga, lisandiks mõni lusikatäis majoneesi või hapukoort.

Kuidas teha tatrapliine, täidetud pannkooke ja sõrnikuid saad lugeda SIIT.