11.05.2021, 12:31
RETSEPT | Imelihtne okroška - sooja ilma külm ja kerge supp
Vahel on maikuu ilmad juba nii soojad, et päikese käes mõnuledes sobib jahutav supike suurepäraselt kosutuseks. Samuti võib seda termosega loodusesse kaasa võtta.
FOTO:
Supi jaoks on tarvis:
3 keedetud kartulit
2 värsket soolakurki
3–4 redist
3 keedumuna
1 keedetud peet
1 liiter keefirit
kanget sinepit
soola
maitserohelist
Koori ja haki aedviljad pisikesteks kuubikuteks. Sega kõik keefiriga ja lisa maitse järgi soola ja kanget sinepit. Haki maitserohelist koonerdamata peale ja aseta supp külma tõmbama. Minu nipp on lisada muule maitserohelisele värsket piparmünti. See annab supile eriti värske ja üllatava maitsenüansi.