4–6 viilu peekonit, ribadeks lõigatult

1–2 õuna, olenevalt suurusest

4–6 kana kintsufileed või kanakintsu

200 ml kanapuljongit

4 tl Dijoni sinepit

2 sl mett

2 tl sinepiseemneid

3–4 kartulit, kuubikuteks lõigatult

punt spinatit

soola-pipart

Pange ahi 180 kraadini soojenema. Kuumutage pannil (valige selline, mille saab hiljem ka ahju panna) veidi oliiviõli ja praadige peekoniribad krõbedaks. Võtke peekon pannilt ja pange kõrvale. Puhastage õun ja lõigake kuubikuteks, pruunistage õunakuubikud peekonirasvas, siis võtke pannilt ja pange peekoni juurde ootele.

Pange samale pannile kanakintsufileed (vajaduse korral lisage veidi õli), praadige ühelt poolt kenasti krõbedaks, siis võtke pannilt.

Pange pannile puljong, sinep, mesi ja sinepiseemned, vispeldage ühtlaseks. Lisage kartulikuubikud ja siis kanatükid, krõbe pool pealpool, ja pange siis 30–40 minutiks ahju. Kui kasutade terveid kanakintse, pikendage küpsemisaega.

Kui kartul ja kana on küpsed, võtke pann korraks välja, lisage roale kõrvalepandud peekon, õunatükid ja spinatilehed ning pange siis veel 5 minutiks ahju. Võtke ahjust välja ja serveerige.