Täiesti rasvatule hakklihale ei sobi lisada tahket searasva. Parema tulemuse saate, lisades paar lusikatäit taimeõli. Sea- ja lambaliha puhul võib vabalt lisada maksa, ka broilerimaksa vahekorras 3:1. Sel puhul võimendub hoopis liha maitse ja maksa oma jääb hoomamata.

Kui lisada hakklihale koguse suurendamiseks ohtralt saia, muudab see toidu tuimaks ja maitsetuks. Seega 500 g liha kohta on paras võtta ainult ½ kl riivsaia. Mahlased kotletid saab veel, kui lisada tainasse ¼ kaaluosa peeneks riivitud toorest kartulit või kartuliputru.

Retseptid:

  • Täidetud lambalihapihvid

  • Ahjus küpsetatud hakkliharoog heeringaga

  • Hakklihapätsid šampinjoni-paprikakastmes

  • Särtsakad lihapätsid

  • Ürtidega maitsestatud pihvid

  • Väikesed hakklihaga kartulipirukad

Jaga
Kommentaarid