![Heeringavinegrett.](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/7d54d9c0-7c0b-11ec-93c7-671b8258dd11.jpg?noup&w=767&h=914&r=9:16&fx=0.5&fy=0.5&ch=0.3927&cw=1&cx=0&cy=0.3038)
Heeringavinegrett.
FOTO:
Jälle on põhjust tähistada meie armsa Eesti sünnipäeva. Rõõmustada ilusate lipuvärvide üle ja katta kaunis laud. Kutsuda külalisi või istuda oma perega. Peaasi, rõõmustada. Elagu Eesti!
Heeringavinegretti meeldib mulle teha kahel ajal aastas: vabariigi aastapäeval ja südasuvel, kui ilmuvad pisikesed värsked kartulid-porgandid-soolakurgid.
Soe kolme kala salat on isegi pigem nagu praad. Eks ole ju selliseid inimesi ka, kes kilu ja heeringa nägemise peale just rõõmust toolilt maha ei kuku. Neile tasuks pakkuda hoopis midagi muud. Näiteks värsket ja värvilist.
Oled juba tellija?