Tundub hulljulge avada söögikoht koroonaajal ja eriti veel maal. Ent restoran Kodas osutus nii menukaks, et on avatud ka talvel ja laua taha pääsemiseks tuleb omale koht broneerida.
Kui Sulev ja Tea Nõmmann soetasid Põlvamaale Valgjärve lähistele talu ja rajasid sinna õunaaiad, ei osanud nad arvatagi, et kümmekonna aasta pärast tegutseb seal ülipopulaarne söögikoht. Aga nii läks, sest tütar Iris otsustas koos kolme sõbrannaga põldude ja õunaaedade vahel restorani avada.
Kavas oli mullu märtsis uksed lahti teha, aga koroonapiirangute tõttu kohapeal süüa ei tohtinud. Neiud tahtsid pakkuda pühapäeviti brantši ehk hilist kogu päeva hommikusööki. Selle menüüs pidid kindlasti olema sõõrikud, mis olid juba lapsepõlvest lemmikud.
Selleks et koroonaajal n-ö pildile saada, tehti kaks kuud järjest iga nädalavahetus 400–500 suurt sõõrikut ning käidi neid Otepääl, Põlvas, Võrus ja Tartus auto pakiruumist müümas ning räägiti ka peagi avatavast restoranist. Asi tasus ennast ära.