Köögi- ja aiakeskuse Senso pakutav jaguneb kahe suuna vahel: tooted õue ja tooted kööki. Õue tarbeks on Big Green Egg grillid ja grillitarvikud, sääsepeletajad ja –püüdjad ning EGO akutoitel aiatehnika. Köögitarvetest on kohvimasinad ja kohv, blenderid ning kõikvõimalikud vahendid toidu valmistamiseks ja serveerimiseks - profikvaliteediga potid, pannid, lauanõud ja palju muud.

Toomas Tiivel, Senso juhatuse liige ja üks omanikke selgitab keskuse kontseptsiooni: “Me soovime kaasa aidata sellele, et toiduvalmistamine oleks lõbus ja õnnestuks hästi, et aed oleks korras ja sääsevaba ning et inimestele jääks rohkem aega oma harrastustega tegelemiseks. Esimeseks asukohaks valisime äärelinna keskuse Haaberstis, mis on meie kliendi kodu lähedal ja kus on mugav parkida. Siin ümberringi on palju inimesi, kellele võiksime korda minna. Kui selline kontseptsioon end õigustab, oleme valmis laienema veel 2-3 kohta Tallinnas ja Tartus.”

Peeter Nahko, Senso juhatuse liige ja üks omanikke: “Tihtipeale jäävad restoranis silma kvaliteetsed ja omanäolised nõud ning seejärel tuntakse huvi, kust neid osta saab. Samuti on toidu valmistamine kvaliteetsete vahenditega väga nauditav. Me olemegi otsinud välja köögi- ja lauatarvete profitooted, mis sobivad hästi ka koju. Sisuliselt katame oma valikuga kogu tee hommikukohvist õhtuse grillini.”

Senso keskuses on ka toimiv Schmidti demoköök koos Big Green Egg grillidega, kus on plaanis nädalavahetustel koolitusi korraldada ja toiduvalmistamise nippe jagada.

Senso pakutava sekka kuuluvad Jura kohvimasinad, E.Ahlström köögitarvikud, tippklassi blenderid Blendtec, Miscela d’Oro kohv, Vorwerk tolmuimejad, Big Green Egg ja Fire Magic grillid, Thermacell ja Mosquito Magnet sääsetõrjevahendid, EGO akutoitel aiatehnika ja mitmed muud premium-klassi tooted.

Seitse päeva nädalas avatud Senso asub Kakumäe Selveri vastas aadressil Rannamõisa tee 8.