Olustvere hoidistemess toimub 22. septembril mõisa territooriumil ning sealses leivakojas toimub ka konkursi hoidiste hindamine. Seega ootame teie konkursihoidiseid leivakotta 22. septembri hommikul kella 11ks.

Samuti on teretulnud ka teie parimad retseptid, mida sooviksite jagada Targu Talita lugejatega.

Konkursile ootame nii soolaseid kui ka magusaid hoidiseid, mis on valmistatud kodumaistest toorainetest. Konkursihoidised peavad olema varustatud korraliku teabega hoidises kasutatud koostisainete ja valmistamiskäigu kohta.

Hoidiseid hindavad Põltsamaa Felixi professionaalsed toidutehnoloogid ja seavad parimad pingeritta. Samuti lubab Põltsamaa Felix panna parima hoidise purki ning võtta tootmisse, et seda saaks nautida kogu Eesti.

Tootmissevõtt on aga pikaajaline protsess. Nimelt tuleb teha katsetused, oodata ära järgmise aasta saak ning alles siis saab sellest poetoode. Seega saab tänavu sügisel proovida üle-eelmisel aastal valminud “Juta särtsukurki”. Eelmise aasta võitja “Mehhiko amps” ootab alles pisikurkide valmimist ning testiperioodi.