Selle vöö jaoks kasutasime seanahka ja laustveluuri. Need materjalid on piisavalt tugevad teravate tarvikute kaasaskandmiseks. Tööriistavöö koosneb kahest osast, rihm sai tehtud nii, et seda saaks vajadusel kohandada kandja mõõtudega.

Liigend laseb vöö mugavalt puusale sättida ning tänu sellele saab taskud, vastavalt olukorrale, keerata käeulatusse. 

Aedniku tööriistavöö

Õmblused on tehtud polüesterniidiga ning liitekohad rebenemise vastu neetidega tugevdatud. Nööritaskule on kinnitatud metallöösid, et nöörid tõmmates sassi ei läheks.
Taskud on varustatud ka porgandikujuliste nööpidega, et tööhoos ja kummargil olles aiatarvikud välja ei libiseks. Porgandikujulised nööbid valisime toreduse ja meeleolu pärast. Taskute suurus/mahutavus on iga tegija otsustada.

Selle vöö tegemisel võtsime aluseks tööriistade keskmised mõõdud. Kodus ei pruugi nahka nii palju olla ja isegi kõiki vajaminevaid tööriistu samasuguse vöö tegemiseks leiduda.
Siis tasuks kriitilise pilguga üle vaadata kõik vanad ja kasutult seisvad käekotid, saapasääred, nahast jakid ... või ka päevinäinud teksad.

Teksapükstel võib kogu alumise osa kuni tõmblukuni ära lõigata. Kindlasti tasub säilitada väärtuslikud taskud, sest need on juba valmis vutlarid tööriistadele.

Edasi lõigake nahatükkidest või teksapükste säärtest veel taskuid tööriistadele ja kinnitage need vabadele kohtadele olemasolevate taskute vahele. Kui kodune õmblusmasin naha õmblemisega toime ei tule, õmmelge nahka või paksu teksariiet käsitsi, kasutage töö lihtsustamiseks naasklit või nahanõela.

Kes soovib vööle lisada neete ja ööse, siis kaubandusest on võimalik hankida ühekorrakomplekte. Samas saab neetimistöid ka teenustöö korras teha.

Kinnisteks saab kasutada nööpe, trukke, aga ka ise kombineerida rõõmsailmelisi kinniseid. Lõigatud ääre võib tekstiilkandiga viimistleda või jätta lillelaste stiilis narmendama. 

Aedniku tööriistavöö

Loomulikult võib tööriistavöö teha oma fantaasia järgi. Igal juhul võiks ja peaks tulemusest palju rõõmu olema.

Vöö on tehtud Tallinna Kopli ametikoolis aedniku kursusel õppivatele õpilastele.