Küüslauk aitab akne puhul

Küüslauk on antibakteriaalne ja verd puhastav taim. Otse näonahale küüslaugu määrimine on küll tõhus, aga seda tuleb teha ettevaatlikult. Puhas küüslaugumahl võib tekitada kergele põletusele sarnanevaid nähtusid.

Küüslauk kaitseb putukate eest

Öösel võib voodi lähedusse asetada mõned küüslauguküüned. Parema tulemuse nimel võib küüslaugu ka lahti lõigata. Putukaid peletab ka nahale määritud küüslauk. Kõige tõhusama tulemuse annab siiski küüslaugurikas menüü.

Küüslauk on iidne armurohi

Judaismi pärimuste kogu (Talmud) soovitab küüslaugu söömist enne sabatit ja enne armuvahekorda oma abikaasaga. Vanad kreeklased nimetasid küüslauku haisvaks roosiks ja rõhutasid tema tähtsust meeste mehisuse säilitajana. Hindud seevastu hoiavad tänaseni teadlikult küüslaugust eemale, kui soovivad tegeleda kõrgemate vaimsete teemadega. Kui soovite armuelu parandada tasub veidi küüslauku oma menüüsse lisada. Vahetult enne kohtamist aga küüslauguga liialdada ei maksa, muidu jääb armuelu üldse ära.

Küüslauk kaitseb aeda

Moodsad taimekaitsemürgid on keskkonnale sageli ohtlikud. Küüslaugu abil saab teha vägagi tõhusa kaitsevahendi. Peenestada 3 küüslauguküünt ja 1 sibul, lisada 2 klaasi vett. Lisada 2 teelusikatäit punast pipart. Lasta seista 24 tundi, kurnata. Enne kasutamist lahjendada veega vahekorras 1:2,5. Kasutada lehetäide ja lestade tõrjeks. Küüslauku ning pipart võib segada ka seebiveega ning kasutada edukalt taimede kaitsmisel.

Mil moel küüslauk haavu parandab, sellest saab lugeda Bioneer.ee-st.