Sõnn armastab meelelisi naudinguid ning toimetab tasa ja targu. Talle on omane töökus ja järjepidavus ning suur kannatus. Selle tähemärgi esindajad võivad olla pisut vanamoodsad ja põikpäised. Neile sobivad ühtaegu kaunid ja kasulikud taimed – on söödavad või lõhnavad hästi.

Sõnnile sõbralikud taimed aitavad vabaneda liigsest kehakaalust, korrastavad seedimist ja parandavad söögiisu.

Aias tasub kasvatada köögivilju, eelkõige juurvilju nagu punapeeti, porgandit, naerist, kaalikat, kartulit. Põhjalikule ja praktilisele Sõnnile sobib ka aedmaasikas, mis pole lihtsalt ilus ja maitsev, vaid ka tervistava toimega. Tarvitada sobib peale marjade ka lehti, varsi ja õisi. Silmailu ja lõhnanaudingut pakuvad kirsipuud ja sirelid. Suvelilledest võiks Sõnn kasvatada eri maguneid.

Hingele teevad pai dekoratiivtaimedest valged liiliad ja maikellukesed, aga ka kalanhoe, begoonia, peperoomia, säntpoolia, priimula, vahemere alpikann. Portulak-turdleht ehk rahapuu võiks olla Sõnni kodus erilisel kohal. Selle taime eest pole keeruline hoolitseda, ometi on see pika elueaga ja stabiilselt, ent aeglaselt kasvav taim, mis sobib Sõnni keerulise natuuriga.

Tervist aitavad turgutada taimed, mis viivad organismist välja liigset vedelikku. Selliseid ühendeid sisaldavad rohkesti spinat, punapeet, lehtpeet, lillkapsas, sibul, peakapsas, kõrvits ja redis.

Kui soovid ka teiste tähemärkide kohta sama teada saada, loe klikkides SIIA!