Rehielamu tüüpi maja ehitusalune pind on 215.4 m², millest eluruumide pind 141.3 m² ja köetavat pinda on 133.3 m². Elamu avaras palkseintega rehetoas on ainulaadne töökorras reheahi, millega ruumi köetakse. Reheahjus saab toitu valmistada ja seal peal on mõnus koht magamiseks.

Vanale palkidest aidale on tehtud juurdeehitus suveköögi näol. Selles köögis on kõik vajalik hoidiste valmistamiseks ja suvisteks istumisteks pika laua ümber. Kööki on vesi toodud, seal on nii puupliit kui ka gaasipliit.

Aias õunapuude all on väike palksaun leiliruumi ja hubase katusealusega, mis on mõeldud suviseks elamiseks- kasutamiseks. Sauna ees on mõnus istuda ja lugeda või lihtsalt suvesoojust nautida.
Suurte kuuskede all on suitsusaun teistmoodi saunamõnude otsijale. Saunakuumust on hea jahutada metsa äärde rajatud tiikides, neid on seal lausa kaks. Suurema tiigi keskele viib laudtee, sinna on ehitatud katusealune istumiseks. See ei ole lihtsalt laud ja pingid , vaid see on kiik mõnusaks suve nautimiseks. Tiikide vahelt viib rada püstkoja juurde.

Ümbruses seenerikkad metsad, RMK Valgejärve matkarada. Tallinna linnapiirini on 50 km.