IKEA Eesti e-pood saab olema kaasaegne ja kiire veebikeskkond, kus huvilised saavad oste sooritada mugavalt kas arvuti, tahvelarvuti või nutitelefoni abil. E-pood tagab ligipääsu ligi 8000 kodusisustustootele, mille võib tellida e-poest otse kulleriga koju või Tallinnas asuvasse väljastuspunkti, kuhu saab tootele ise järgi minna.

IKEA väljastuspunkt koos näidistesaaliga rajatakse Tallinnasse, aadressile Peterburi tee 66. Hoone koguala on 6000 m2, millest 1500 m2 on mõeldud väljapanekusaaliks ja planeerimise alaks. „Seal saavad kliendid koha peal näha ja proovida umbes 3000 erinevat toodet ja lahendust ning koguda ostudeks inspiratsiooni. Samuti saab näidistesaalis soovi korral konsulteerida meie töötajatega köökide, garderoobilahenduste ja teiste mööblisüsteemide planeerimiseks ning tellimiseks,“ selgitas Jóhannesson. Ülejäänud 4000 m2 on pühendatud logistilisteks operatsioonideks. Lisaks on väljapanekualal umbes 200 kõige populaarsemat kodusisustustoodet saadaval ka kohe ostmiseks.

R. Johannessoni sõnul otsib IKEA Eesti meeskonda tööle 30-40 inimest – nii juhti, meeskondade juhte, müügi-, logistika- ja klienditeenindusspetsialiste.