Inimene, kes juba isegi unustanud, mis tähendab armumine, tunneb seda uuesti juunis ja muidugi ikka järjest, armudes kaks korda.

Kui mees tuleb koju ja ütleb, et sai palgakõrgendust, tuleb naine järgmisel päeval sama jutuga. Tuleb laps tunnistusega, täis häid hindeid, tuleb teine sama ilusaga järgi. Ka tülile järgneb tüli ja leppimisele leppimine.

Kui rassite mõne raske töö kallal, siis ilmselt tuleb seda sel kuul üsna varsti uuesti teha.

Kahte asja ei tohiks sel kuul teha: kiirustada ja sõnu loopida, sellel on nukrad tagajärjed.

Kui tahate midagi teha või öelda hetkeemotsiooni ajel, siis tõmmake endale mõttes pidurit, kõva pidurit. Lendu lastud sõna võib toimida sädemena, mis sillad jäädavalt põletab. Ka armuavaldused, mida te võib-olla päris tõsiselt ei mõtle, tuleks endale hoida, sest ka need võivad sädemena kahjutule kaasa tuua.

Tahate praamile jõuda ja mõtlete, et väike kiiruseületus aitab, siis see on üsna tõenäoliselt suur eksisamm, millest tuleb paras jama.

Sel kuul tundub kohati, et ühe sammu saate edasi astutud ja kohe tuleb kaks tagasi astuda.

Kui selline tunne tekib, proovige see üks samm hästi rahulikult ja läbimõeldult astuda, siis saate tasahaaval edasi.

Kuna maikuu tõi kaasa palju segadust, siis selle klaarimine kestab mingil määral veel terve juuni. On olnud nii palju möödarääkimisi ja valearusaamu, et seletada tuleb omajagu.

Juunis on parim viis oma mõtete selgitamiseks teha seda kirjalikult. Siis saate kõik öeldu mitu korda läbi mõelda ka ise, olles kindel oma sõnades ja mõtetes.

Juunis me kohtame erakordselt palju südamlikkust. Nii võõrastelt, kui omadelt. Nii koduseinte vahel, kui tänavapildis.

Trehvame inimesi, keda pole aastaid näinud ja kohtumised on ülimalt südamlikud, mis jätavad meisse pikaks ajaks imeliselt kerge ja hea tunde.

Juunikuu toob tervenemise pikaajalistele haigetele. Paljud rasked ja kohati ka arusaamatud diagnoosid saavad selguse ja lahenduse. Kuu lõpuks on nii mõnigi, kes muidu enamjaolt voodis pikutanud, üle pika aja terviseradadel jalutamas.

Haigused, mis mais teravalt ägenesid, taanduvad juunis sama ägedalt tagasi.

Mai oli terav ja halastamatu, juuni tuleb vastupidi hooliv ja mahe.Kuu teisel poolel saame palju sõnumeid ja müstilisi kontakte neilt, kes meie hulgast läinud. Sõnumid toovad hingerahu ja naeratuse huulile.

Mahedat juunit, armumiste ja selgitamiste seltsis!


Evelin Liiva on Eestis avanud neli Väikese Ingli nime kandvat poekest, kus müüakse eelkõige kõiksuguseid kivikesi ja neist tehtud ehteid, mis inimesele uskudes jõudu annavad. Lisaks veel lilli ja raamatud, heliplaate, looduslikku kosmeetikat, viirukeid ja muud.

Poe Facebooki lehekülje austajad aga saavad iga kuu eel või alguses Väikeselt Inglilt sõnumi, mis on märksa pikem ja sisukam kui horoskoop ajalehesabas.

Evelini ja Väikese Ingli lugu saate lugeda 2015. aasta detsembrikuu Maakodust.